Emoto vitaliserings-sceptre

De skjulte budskaber i vand
Alle der beskæftiger sig med de forunderlige egenskaber ved vand, vil meget hurtigt støde ind i japanske Dr Masaru Emoto. Ingen er i moderne tid som han gået i dybden med forskning i vands fantastiske egenskaber. Vand har hukommelse! Vand kan forbedres ved ydre konstruktive påvirkninger!
Da Dr. Emoto hørte om VitaJuwel udtrykte han ønske om at besøge virksomheden. Det kom der et frugtbart samarbejde ud af. Det første skridt i dette samarbejde er disse tre ædelstens-sceptre, som Dr. Emoto har designet til VitaJuwel.


Tilbage til oversigten. Klik her...

Emoto vitaliserings-sceptre


VitaJuwel Emoto: GOLDEN MOMENTS
Best.nr.: 13208 - Pris: Dkr 1,999,-
GYLDNE ØJEBLIKKE: Rheingold - Halit - Granat.
Gyldne øjeblikke er dem, hvor vi holder en kort pause, lader hverdagens stress bag os og reflekterer over, hvad der virkelig er værdifuldt i tilværelsen. Der er en ganske særlig skønhed i dette vandscepter. Guld fra Rhinen, Halit 'kongernes salt' og en fyrig rød granat. Gyldne øjeblikke er mere værd end guld og grønne skove..

VitaJuwel Emoto: VISION
Best.nr.: 13207 - Pris: Dkr 1,099,-
VISION: Ædelshungit - Bjergkrystal.
'Kun den, der kender sit mål, vil finde vej!' (Lao-Tzu). Visionære mennesker har præcise forestillinger om, hvad der for de fleste synes uopnåeligt. Shungit er som en ædel sort sten fra en fremmed planet. Den findes i den russiske region Karelien, hvor man præcist har anvendt den til vitalisering af vand i århundreder. Oplev vand på en hidtil ukendt måde og lad dine ideer og mål vokse!

VitaJuwel Emoto: PASSION
Best.nr.: 13206 - Pris: Dkr 699,-
LIDENSKAB: Karneol - Halit.
VitaJuwel og Dr. Masaru Emoto har et fælles mål: At vække folks lidenskab for fersk, levende vand. Dette vandscepter indeholder en unik kombination af glødende Karneol - 'livets sten' for de gamle egyptere - og Halit - 'kongernes salt'. For Hildegard von Bingen var Karneol indbegrebet af livsglæde, og nu er det bare om at komme igang med at drikke af 'livets kilde'.

Kontakt:

Fønix Musik ApS
Kløftehøj 1
DK-8680 Ry
Tlf: 86 19 58 11
Fax: 86 19 51 01
Email: info@fonixmusik.dk

Email-nyhedsbrev.

Få ny inspiration til mindfulness og balance i din hverdag.

Læs mere her...

Nyt katalog!

Keiko - Økologisk japanske grøn halvskygge-te.

Læs mere. Klik her...

Primavera-brochure

Klik nedenfor og hent den nye Primavera-brochure (på engelsk).

PDF-fil (Ca 16 Mb)...

Nyt katalog!

Fønix Living - inspiration til et liv i harmoni og glæde.

Læs mere. Klik her...

English Svenska Dansk Deutsch Norsk Suomi