Kayuragi

Forkæl dine sanser.
Kayuragi er en moderne og eksklusiv serie i høj kvalitet. Den flotte indpakning i en smuk trææske er inspireret af mønstrene i japansk kimonostof, og der er fine træ- og blomster-dufte af vælge imellem. En utrolig smuk værtindegave eller en uventet gave til en god ven. De japanske røgelsesmestre har tryllet med røgen fra disse eksklusive røgelser. Fin, ren og blidt bølgende - beroligende at betragte, på samme måde som at lytte til havets bølger eller et roligt hjerteslag.

Røgelses-kegler
Kayuragi-røgelserne kommer både som kegler og som røgelses-pinde. Keglerne brænder hurtigt og med en stærk duft, og de er lettere at anvende, fordi de ikke drysser aske omkring sig. De er derfor velegnede til større rum. Man tænder dem som pinde ved at sætte ild til spidsen, blæse flammen ud og derefter placere keglen på et ikke-brændbart underlag.

Røgelses-pinde:
40 pinde i en æske. Længde 16 cm. Brændetid: ca 25 min. En lille røgelsesholder medfølger.


Back to the overview. Click here...

Kayuragi


Kayuragi Stick: GREEN TEA
Ordering No: 12083
Hvis du tænker på grøn te som en bitter lidt brunlig drik, - så har du ikke smagt grøn te i Japan! Japansk grøn te brygget på den rigtige måde har en liflig, frisk 'grøn' smag, og denne oplevelse er på forunderlig vis overført til denne friske grønne røgelse. Opfriskende duft, som klarer tankerne!

Kayuragi Stick: ROSE
Ordering No: 12082

Kayuragi Stick: WHITE PEACH
Ordering No: 12081


Kayuragi Stick: CHERRY BLOSSOM
Ordering No: 12739

Kayuragi Stick: MANDARIN MIKAN
Ordering No: 12738

Kayuragi Cone: JASMINE
Ordering No: 11610
Jasminblomster har været brugt som æterisk olie gennem årtusinder til fremstilling af parfume. Duften af denne røgelse er himmelsk af smukke hvide jasminblomster. Der er 12 røgelseskegler og en lille røgelsesholder i smuk æske.

Kayuragi Cone: NARCISSUS
Ordering No: 11609
Narcis (Narcissus) kender vi som påskelilje eller pinselilje med gule eller hvide blomster. Den græske myte om Narcissus fortæller, at han blev så forelsket i sit eget spejlbillede i søen, at han faldt i og druknede. Op af søen skulle så have sprunget de yndigste narcisser. Denne blomsterfamilie er i dag udbredt til det meste af verden og røgelsen har en berusende duft af blomstrende forår. 12 kegler m. holder i en smuk æske.

Kayuragi Cone: OSMANTHUS
Ordering No: 11608

Kayuragi Cone: ALOESWOOD
Ordering No: 11553

Kayuragi Cone: BITTER ORANGE
Ordering No: 11390

Kayuragi Cone: WISTERIA
Ordering No: 11391

Kayuragi Cone: POMEGRANATE
Ordering No: 11607

Kayuragi Cone: SANDALWOOD
Ordering No: 11554

Kayuragi Stick: JASMINE
Ordering No: 11552

Kayuragi Stick: NARCISSUS
Ordering No: 11551

Kayuragi Stick: OSMANTHUS
Ordering No: 11550
Osmanthus busken vokser på skråninger i Japans skovrige bjergområder. Blomstringen sker i det sene efterår, hvor den står med smukke hvide duftende blomsterklaser. Busken findes også i Danmark. 40 røgelspinde i smuk kasse.

Kayuragi Stick: ALOESWOOD
Ordering No: 11549
Aloeswood stammer fra en familie af nåletræer, som, når den angribes af en bestemt bakterie, danner en duftende harpiks. I Japan kaldes et sådant 'angrebet' træ for Jinkoh, der betyder 'træ, der synker i vand' fordi det bliver så tungt af harpiks. Denne harpiksrøgelse bruges ved traditionelle japanske ritualer og åbner for en meget rig og kompleks verden af duft, når den brændes. 40 pinde i smuk æske.

Kayuragi Stick: BITTER ORANGE
Ordering No: 11389
Bitter orange eller pomerans er en krydsning mellem pomello og mandarin. Den er kendt som ingrediens i urtemedicin og som essentiel olie for sin opkvikkende virkning. 40 røgelsespinde i smuk æske.

Kayuragi Stick: WISTERIA
Ordering No: 11388
En utrolig smuk japansk røgelse baseret på en ren og kraftfuld blomsterduft. Wisteria - eller på dansk: blåregn - er en af naturens helt overdådigt smukke blomster med en fantastisk duft, som du nu kan opleve året rundt i denne eksklusive japanske røgelse. 40 pinde i smuk trææske.

Kayuragi Stick: POMEGRANATE
Ordering No: 11445
Granatæblet har været dyrket i årtusinder og optræder bl.a. i gamle babyloniske tekster, Homeriske hymner og i Koranen. Granatæblet stammer oprindeligt fra Iran, hvorfra det har bredt sig bl.a. til middelhavslandene. Røgelsen har en frisk, sød og let syrlig duft af røde granatæble-kerner. 40 pinde.

Kayuragi Stick: SANDALWOOD
Ordering No: 11444
En varm og eksklusiv sandelstræs-røgelse i fineste kvalitet. 40 pinde i en smuk trææske med et smukt mønser inspireret af japanske kimono-stoffer. En praktisk lille røgelsesholder medfølger, så du har alt hvad du skal bruge for at bringe en japansk stemning af meditation ind i dit hjem.

Contact:

Fønix Musik ApS
Kløftehøj 1
DK-8680 Ry
Denmark

Tel: (+45) 86 19 58 11
Fax: (+45) 86 19 51 01
Email: info@fonixmusik.com

English Svenska Dansk Deutsch Norsk Suomi