Næseskyllekander

Hvorfor skylle næsen?
Forebygger og lindrer forkølelse, pande- og bihule-betændelse, astma og luftvejsallergier samt gener fra luftforurening. Stimulerer og virker afslappende på området omkring øjnene og panden. Kan lindre spændingshovedpine, skærpe synet og lugtesansen - og kan være en hjælp til at holde op med at ryge.
Det er en nem og effektiv yoga-metode, som giver forøget mental klarhed og bedre vejrtrækning. Bruges om morgenen for at få en opfriskende start på dagen. Efter arbejde - især hvis man arbejder på en støvet arbejdsplads. Eller som forberedelse til yoga og meditation.

NoseBuddy - den bedste næsekande på markedet
NoseBuddy fra Skandinavisk Yoga skyller bedre end nogen anden næsekande på markedet. Den lange tud og store volumen (0,5 liter mod ofte kun 0,3 liter eller mindre i andre kander) gør, at man kan få bedre tryk på vandet og et mere rigeligt flow end med små kander med kort tud.
Dette gør:
-at det går hurtigere at skylle næsen, og skylningen bliver mere effektiv (mere snot ud!).
-at man som regel klarer sig med én skylning.
-at det føles meget mere tilfredsstillende, når man skyller næsen - mere opfriskende!
-og ikke mindst: at det faktisk går an at skylle næsen, selvom den er temmelig stoppet.
Mange holder desværre op med at gøre næseskylning, hvis kanden skyller for dårligt. Enten fordi det er for kedeligt og besværligt - eller simpelthen fordi vandet ikke kommer igennem, når man virkelig behøver det, f.eks. hvis man er forkølet. Så synes folk bare at næseskylning er træls, og det er virkelig synd, når nu det er så nyttig en teknik. Med NoseBuddy har vi aldrig hørt nogen klage over at det går for langsomt eller ikke kommer igennem.

Bedre dosering af salt
NoseBuddy er gennemsigtig og har både en måleske til saltet og med målestreg for vandet. Det vil sige, at det er superlet altid at få den rigtige mængde salt og vand, hvilket er esentielt for en behagelig skylning. Andre kander har måske en måleske, men er ikke gennemsigtige. Måleskeen til NoseBuddy er også så lang, at den kan bruges som rørepind, og fordi NoseBuddy er gennemsigtig, kan man bedre se, om man nu virkelig har fået lat saltet opløst.

En bedre ergonomi
Den har en behagelig form at holde i. Tuden passer fint i næsen, og fordi den er lang og bøjelig, behøver man ikke vride hovedet så meget til siden for at få vandet til at løbe igennem (specielt en fordel, hvis man har dårlig ryg eller nakke). Af samme grund risikerer man ikke så let at vandet løber ud over kanten og ned i hovedet, hvilket let sker med små kander.

Bedre end keramikkander
NoseBuddy har ud over ovenstående en stor fordel over traditionelle keramik-kander: Hverken håndvasken eller næsekanden går i stykker, hvis man taber den!

CE-mærket som medicinsk produkt.
Formgivet og produceret af Skandinavisk Yoga og Meditationsskole
Distribueret af Fønix Musik

Næseskyllekander


Yogi's: NOSE BUDDY DK - GRØN
Best.nr.: 12023 - Pris: Dkr 169,-

Yogi's: NOSE BUDDY DK - ROSA
Best.nr.: 11807 - Pris: Dkr 169,-

Yogi's: NOSE BUDDY DK - BLÅ
Best.nr.: 10618 - Pris: Dkr 169,-

Kontakt:

Fønix Musik ApS
Kløftehøj 1
DK-8680 Ry

Tlf: 86 19 58 11
Email: info@fonixmusik.dk

Nyt katalog!

Keiko - Økologisk japanske grøn halvskygge-te.

Læs mere. Klik her...

Primavera-brochure

Klik nedenfor og hent den nye Primavera-brochure (på engelsk).

PDF-fil (Ca 16 Mb)...

Japansk røgelse

Klik her for at hente den nye Fønix-brochure med japansk røgelse:

Brochure...

English Svenska Dansk Deutsch Norsk Suomi