Thankaer

Nye ideer til din boligindretning
Tid til fordybelse og visdom.
Fem forskellige thankaer - vægtæpper med spirituelle motiver. Hver enkelt thanka er et kunstværk i sig selv, og der findes ikke to - selv indenfor samme motiv - som er 100% ens. Selve motiverne er malet individuelt i hånden og indrammet i smukt brokadestof. Man fornemmer tydeligt den fine, meditative energi, der er lagt i fremstillingen, og det smukke kunstværk giver inspiration til meditation og fordybelse. En finere dekoration kan man ikke forestille sig til en stue eller et meditationsrum.

Et prisværdigt projekt
Thankaerne bliver fremstillet hos Choki Traditional Art School i Bhutan, som er grundlagt i 1999. Skolen giver elever fra fattige familier mulighed for gratis at få en moderne uddannelse i kombination med oplæring i traditionel bhutanesisk kunsthåndværk. Skolen finansieres ved salg af traditionelle produkter, så ved køb af disse thanker fra Bhutan, støtter du uvilkårligt et meget prisværdigt projekt.

Bhutan
Bhutan er et selvstændigt kongedømme med ca 2 million indbyggere med landegrænse til Indien og Tibet og beliggende lidt øst for Nepal i Himalayabjergene. Med sine godt 46.000 km2 er landet lidt større end Danmark.

Fem spirituelle motiver
Ved at klikke på linkene i listen nedenfor, kan du se fotos af eksempler på de fem forskellige motiver. Det gule bomuldsstof foroven kan puffes op som pynt eller hænge ned foran motivet, når thankaen ikke er i brug.

Mål: 69 x 114 cm

Thankaer


Kontakt:

Fønix Musik ApS
Kløftehøj 1
DK-8680 Ry

Tlf: 86 19 58 11
Email: info@fonixmusik.dk

Nyt katalog!

Keiko - Økologisk japanske grøn halvskygge-te.

Læs mere. Klik her...

Primavera-brochure

Klik nedenfor og hent den nye Primavera-brochure (på engelsk).

PDF-fil (Ca 16 Mb)...

Japansk røgelse

Klik her for at hente den nye Fønix-brochure med japansk røgelse:

Brochure...

English Svenska Dansk Deutsch Norsk Suomi