VitaJuwel

Fra vandværksvand til kildevand på 7 minutter!
Man tror næppe sine sanser. Det er ren magi! Man hælder vand fra vandhanen i en glas-vandkande. Man putter en glasstav med krystaller ned i vandet. Glas-staven er hermetisk lukket, men alligevel har krystallerne en forbløffende virkning: Syv minutter senere har man det mest fantastiske, vitaliserede kildevand i kanden! Der er helt tydelig forskel på vandet før og efter. Alle kan smage det. Man får lyst til at drikke MEGET MERE af det belivede vand.

VitaJuwel vand-sceptrene er udviklet i Østrig, som har en lang tradition med vitalisering af vand ved hjælp af ædelsten og krystaller. Du har måske prøvet at lægge en bjergkrystal ned i dine blomstervaser? Og oplevet at blomsterne stod længere? Det kan man også gøre i almindeligt drikkevand. Problemet er, at der kan være urenheder i krystallerne. Der kan være splinter, som det ikke er rart at få med i drikkevandet. Det kan være besværligt med hygiejne og rengøring.

Det er altsammen løst med VitaJuwel! De er smukke og lette at håndtere. De har alle fordele fra den rene krystal-vitalisering. Uden at have nogen af ulemperne! Der er ca. 25 forskellige vitaliseringsstave at vælge imellem - hver især med helt specifikke egenskaber. Japanske Dr. Masaro Emoto har designet 3 af vandstavene.

Kontakt:

Fønix Musik ApS
Kløftehøj 1
DK-8680 Ry

Tlf: 86 19 58 11
Email: info@fonixmusik.dk

Nyt katalog!

Keiko - Økologisk japanske grøn halvskygge-te.

Læs mere. Klik her...

Primavera-brochure

Klik nedenfor og hent den nye Primavera-brochure (på engelsk).

PDF-fil (Ca 16 Mb)...

Japansk røgelse

Klik her for at hente den nye Fønix-brochure med japansk røgelse:

Brochure...

English Svenska Dansk Deutsch Norsk Suomi